ibsenkvartalet

Provianten restaurant 

I tilknytning til Salongen i Ibsenkvartalet ligger også Provianten restaurant. Her sørger profesjonelle kokker for sunn og variert mat, nypresset kaffe og variert kost hver dag.

Grønn matfilosofi

Kortreist og lokal mat

Mulighet for lunsjordning

Salongen i Ibsenkvartalet

Kun 2 minutters gange fra kontoret ligger Salongen - ett av byens beste og mest moderne møte- og konferansesentre. Her vil leietakere og andre enkelt kunne booke store eller små møterom, bestille mat fra Salongens egne kokker og tilby sine kunder en profesjonell bevertning gjennom alle typer arrangementer. Salongen er utformet for å skape en intim atmosfære, hvor mennesker enkelt skal kunne møtes og bli inspirert.

Møterom- og konferansesenter

Event og arrangement

Mange ulike romstørrelser

4 - 100 personer

Sykkelparkering
med sykkelpleie


Vi kan tilby innvendig sykkelparkering for byggets ansatte. I 2021 ble sykkelparkering med tilhørende garderober og tørkerom pusset opp. Lyst, trivelig og sikkert. Her finner du også en egen stasjon for sykkelpleie med oppheng, pumpe og verktøy.

Parkeringskjeller med
direkte adgang til bygget

Under Ibsenkvartalet er det parkeringskjeller med mulighet for leie av P-plass. Fra kjelleren har du direkte adgang til bygget.

Ibsenkvartalet i dag

Lokalene vil skreddersys i samarbeid med nye leietakere. Eiendommen er allerede tilrettelagt med gode møterom, åpne oppholdssoner og kontorarealer av ulik størrelse. Se bilder av hva vi har gjort for noen av våre eksisterende leietakere.